Press "Enter" to skip to content

Samenvattingen Rechtenstudie

Websites met samenvattingen, juridische uittreksels, stamplijsten, arrestenlijsten en juridische materiaal voor studievakken voor de rechtenstudie.

Met deze studiehulp wordt het halen van moeilijke juridische tentamens voor de rechtenstudie makkelijker.

Zowel bachelor als mastervakken zoals privaatrecht, strafrecht, bestuursrecht, rechtssociologie, rechtsfilosofie, vermogensrecht, verbintenissenrecht, erfrecht, familierecht, verzekeringsrecht, handelsrecht en fiscaal recht (belastigrecht) zijn te vinden op de verschillende juridische websites.

Weet jij nog een site met juridische samenvattingen voor de rechtenstudent?

Stuur ons een e-mail!

Samenvattingen voor je rechtenstudie! Zowel voor Bachelor als masterstudies rechten. Op deze site staan vele samenvattingen gerangschikt naar boek en/of universiteit. Met samenvattingen voor zowel bachelor als masterstudie van de volgende vakken en rechtsgebieden: Arbeidsrecht, bestuursrecht, , burgerlijk procesrecht, Contractenrecht, Europees recht, Familie- en personenrecht, fiscaal recht, privaatrecht , goederenrecht, Intellectuele eigendomsrechten, Internationaal recht, Rechtseconomie, bestuursrecht, Staatsrecht, strafrecht, Vennootschapsrecht en Verbintenissenrecht.

Boom Basics
De handige boeken van Boom Basics vormen ideale samenvatting van de meestal taaie studiestof. Kijk hier voor de hele collectie en koop direct online met korting.

De Rechtszaak (JFV Nijmegen)
De Rechtszaak De Rechtszaak is de winkel van de JFV Nijmegen en bevindt zich op de JFV-Kamer. Hier kun je terecht voor een gratis kop koffie of thee en voor het kopen van samenvattingen en merchandise. De samenvattingen worden in samenwerking met Dominus Cursus verkocht voor €10,- euro per stuk. Mocht je een samenvatting willen kopen dan dien je lid te zijn van de JFV. Inschrijven kan snel via het inschrijfformulier.

Easylecture.nl
Samenvattingen voor Fiscaal recht vakken vind je op deze website, gerangschikt naar universiteit.

JFV Groningen
Samenvattingen voor je rechtenstudie waaronder collegeaantekeningen, uittreksels en oefenpakketten van lopende en toekomstige juridische vakken. Deze worden aangebonden in de Studiewinkel voor het huidige studiejaar.

JoHo.nl
Samenvattingen offline of online kopen van studievakken bij de JoHo-instelling in jouw stad zoals Amsterdam, Den Haag, Groningen, Leiden, of Rotterdam.

Knoowy.nl
Site met vele betaalde samenvattingen, aantekeningen en uitwerkingen van studenten. Ook mogelijkheid om een repetitor te vinden voor hulp met je rechtenstudie.

Online-studeren.net
Helaas is deze website tegenwoordig offline. Vroeger vond je hier gratis tentamens, samenvattingen, presentaties en aantekeningen.

Recht & Student
Recht & Student bood vroeger veel samenvattingen op haar site waaronder voor de volgende vakken. Helaas bestaat de organisatie niet meer.
arbeidsrecht
bestuursrecht
constitutioneel recht
privaatrecht
publiekrecht
strafrecht
vermogensrecht

Slimstuderen.nl
Samenvattingen, uittreksels en verslagen ook voor de rechtenstudie voor rechtenstudenten van onder andere de UvA (Amsterdam), Erasmus (Rotterdam) en Leiden.

Studeersnel.nl
Website met samenvattingen voor tentamens, geranschikt naar universiteit. Onder andere voor rechtenstudenten en de rechtenstudie.

Studenten.samenvattingen.com
Aantekeningen en samenvattingen van diverse vakken. Mogelijk zijn deze samenvattingen verouderd.

StudentsOnly
Deze site is helaas opgeheven maar had uittreksels en samenvattingen voor diverse studies waaronder de rechtenstudie.

Studiebijdehand.nl
Zoekmachine met ook uittreksel voor de rechtenstudie tegen betaling.

Stuvia
Op zoek naar een samenvatting voor Bachelor in de Rechten? Wij hebben diverse samenvattingen voor de Bachelor en master opleiding in de Rechten van diverse Universiteiten zoals Gent, Antwerpen, Hasselt en Brussel. Met samenvattingen voor zowel bachelor als masterstudie van de volgende vakken en rechtsgebieden: Arbeidsrecht, bestuursrecht, , burgerlijk procesrecht, Contractenrecht, Europees recht, Familie- en personenrecht, fiscaal recht, privaatrecht , goederenrecht, Intellectuele eigendomsrechten, Internationaal recht, Rechtseconomie, bestuursrecht, Staatsrecht, strafrecht, Vennootschapsrecht en Verbintenissenrecht.

The Law.nl
The Law: site voor UvA rechtenstudenten, met diverse samenvattingen van studievakken.

Mission News Theme by Compete Themes.