Press "Enter" to skip to content

PAO Cursussen en opleidingen

Op zoek naar PAO cursussen en opleidingen? Universiteiten, opleidingsinstituten en juridische uitgevers bieden allerlei verschillende PAO cursussen aan.

Kijk in ons overzicht en vind een PAO op uw rechtsgebied in de lijst. Op de websites is extra informatie te vinden en zoals, data, agenda, locatie, studiemateriaal, artikelen, informatiebrochures en meer.

Weet u zelf nog een website met PAO Cursussen, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Postacademisch Onderwijs Belastingwetenschap (PAOB)
Het Postacademisch Onderwijs Belastingwetenschap (PAOB) is ingesteld om te voorzien in de, door de steeds ingewikkelder wordende belastingwetgeving, ontstane behoefte aan bijscholing in bestaand en scholing in nieuw recht.
Het PAOB is een samenwerkingsverband van de fiscale vakgroepen van de Nederlandse universiteiten.

Eggens Instituut
Het Eggens Instituut voor Juridisch Postacademisch Onderwijs is onderdeel van de Universiteit van Amsterdam en heeft tot doel een ieder die werkzaam is in de juridische praktijk mogelijkheden te bieden tot professionele bij- en nascholing. Kijk voor het actuele cursusaanbod op de website.

Erasmus Academie
Erasmus Academie organiseert een breed scala aan juridische postacademische cursussen. De docenten zijn wetenschappers verbonden aan o.a. de Erasmus School of Law en erkende specialisten, bekend met de laatste stand van zaken in de wetenschap en praktijk,

ictrecht.nl Academy
Op zoek naar specialistische juridische kennis over ICT, privacy en recht? ICTRecht Academy biedt een scala aan juridische (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars met een praktische insteek. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren en behandelen graag de vragen die jij hebt.

Juridisch PAO Leiden
Het Leids Juridisch PAO verzorgt jaarlijks circa 100 cursussen die gericht zijn op advocatuur, notariaat, zittende en staande magistratuur, en bedrijfs- en overheidsjuristen. Jaarlijks verwelkomen wij ruim 2100 cursisten. De cursussen worden gedoceerd door een mix van onze Leidse topwetenschappers en gerenommeerde specialisten uit de praktijk.

Juridisch PAO VU Law Academy
Bij de VU Law Academy bent u aan het juiste adres voor postacademisch onderwijs (PAO), in de vorm van juridische opleidingen, leergangen en cursussen (open en incompany). De cursussen zijn gericht op juridische professionals zoals advocaten, bedrijfsjuristen, juristen bij overheidsinstellingen, rechters, notariaat, inkopers en andere juristen. Bij de VU Law Academy bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig, praktijkgericht onderwijs van topdocenten.

Kluwer Juridische Opleidingen
Voor eenieder die werkzaam is in de advocatuur, notariaat, rechterlijke macht, deurwaarders- en bedrijfsjuridische praktijk bieden wij u een breed aanbod aan cursussen. Al onze cursussen hebben als doel u als juridisch specialist te ondersteunen bij het succesvol uitoefenen van uw vak. Wij bouwen iedere cursus op een solide fundament. Actuele ontwikkelingen en inzichten worden door deskundige sprekers op dusdanig wijze besproken zodat u deze direct kunt vertalen naar en toepassen in uw eigen praktijk. Voor iedere fase in uw carrière vindt u een cursus die aansluit bij uw kennisbehoefte.

Lexlumen Juridische en fiscale opleidingen
De meeste opleidingsinstituten bieden u cursussen met goede sprekers die uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau helpen. Lexlumen gaat 1 stap verder. Het biedt interactiviteit met uw medecursisten of docenten vanaf het moment van inschrijven tot één maand na afloop. U kunt uw vragen namelijk stellen op het Lexlumen Interactief Communicatie Platform. Hiermee bereidt u zich optimaal voor op uw opleiding en heeft u zelfs ruim na afloop een laagdrempelige mogelijkheid om inhoudelijke issues met vakgenoten op hoog niveau te bespreken. Lexlumen staat voor praktisch rendement. Lexlumen gaat door waar anderen stoppen!

PAO Maastricht
Het bureau Postacademisch Onderwijs van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt hoogwaardig onderwijs voor praktijkjuristen met veel oog voor kwaliteit, actualiteit en praktijkgerichtheid. Relevantie voor de juridische beroepspraktijk staat steeds centraal.
Alumni van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht krijgen een reductie van 10% op de cursusprijs.
Bekijk online het cursusaanbod.

Postacademisch Onderwijs Groningen
Juridisch Contractonderwijs ontwikkelt en organiseert Juridisch Postacademisch Onderwijs voor afgestudeerde juristen (advocaten, notarissen, rechters, bedrijfsjuristen, fiscalisten, etc.) en juridische medewerkers in de vorm van actualiteitencursussen, cursussen in verband met nieuwe wetgeving, capita selecta, symposia en kantoorcursussen op maat. Het stelt u in staat om u regelmatig te verdiepen in de ontwikkelingen in het recht.

Mission News Theme by Compete Themes.