Press "Enter" to skip to content

Juridische vertaalbureau – Vertaling van juridisch teksten, documenten en overeenkomsten

Vertaling van juridische documenten

Vertaling nodig van juridische documenten of op zoek naar een tolk om een taal te vertalen. Bij een vertaalbureau kunnen ze u helpen. Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan m.b.t. de kosten van een vertaalopdracht.

Juridische documenten

Voorbeelden van juridische documenten die vertaald kunnen worden: contracten (overeenkomsten), notariële akten zoals oprichtingsverklaringen, statuten, incassodocumenten, boeken, juridische brieven (correspondentie), regelgeving, algemene voorwaarden, aansprakelijkheidsverklaringen, bestuursnotulen, notulen, wetteksten, gerechtsstukken, uitspraken, vonnissen en arresten (jurisprudentie/rechtspraak), fiscaal jargon, gerechtelijke documenten, dagvaardingen, ingebrekestellingen, volmachten, bewijsmateriaal, verklaringen, schriftelijke bekentenissen, contracten, koopcontracten, huur- en leasecontracten, merkregistraties, patenten en octrooien, licenties, expertiserapporten, en conclusies.
Persoonlijke documenten: geboorteakten, testamenten, huwelijkscertificaten, bewijs van goed gedrag en zeden, verblijfsvergunningen diplomas en andere certificaten.

Talen

Bijvoorbeeld de volgende talen kunnen van en naar Nederlands vertaald worden: Engels, Spaans, Frans, Duits, Chinees, Arabisch, Afrikaans, Turks, Marrokaans, Italiaans, Japans en andere talen.

Legalisatie

Apostille, legalisatie en notarisatie is bij sommige vertaalbureaus ook mogelijk.

Weet u nog een vertaalbureau? Geef het ons door. Vertaalbureau toevoegen of wijzigen

Aabeve Vertaalbureau
Aabeve Vertaalbureau staat al meer dan 25 jaar voor vertalingen en tolkdiensten van hoog niveau. Wat uw vertaalopdracht ook is en om welke taal het ook gaat, u bent verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat. We werken met ervaren specialisten. Doe een beroep op ons voor een tolk of vertaler in vrijwel elke taal.
Aabeve vertaalbureau heeft een hoofdkantoor in Mill, steunpunten in Breda, Utrecht en Antwerpen en kantoren in Berlijn en Londen.

Alinea-lingua.nl
Vertalingen, ook op juridisch gebied. De vertalers zijn juristen of juridisch geschoolden en zorgen ervoor dat de vertaling een exacte weergave is van het origineel. Vertaling van alle mogelijke juridische stukken, van leveringscontract tot schadeclaim.

Alquin Vertaalbureau
Vertaalbureau

ALT (All Legal Translations)
Beédigd specialist in juridische vertalingen.

Arabicom
Arabicom is een algemeen tolk- en vertaalbureau gespecialiseerd in de Arabische taal en cultuur. Al meer dan 15 jaar een zeer compleet dienstverleningspakket. Het team van Arabisch tolken en vertalers is professioneel, gekwalificeerd en inzetbaar voor uiteenlopende diensten.

ASA Vertaalbureau
Juridische en zakelijke vertalingen (economie, marketing, reclame, etc.) vanuit het Nederlands en het Engels naar het Spaans, en vanuit het Spaans naar het Nederlands.

Balance Translations
Gespecialiseerd in het vertalen van juridische en financiële teksten (Balance juridica) zoals:
– overeenkomsten, leveringsvoorwaarden, processtukken
– notariële akten, statuten
– fiscale teksten, adviezen en analyses
– financiële analyses, jaarverslagen, prospectussen
– due diligence-onderzoeken, dataroom translations.

Beedigd.nl – Vertalers & Tolken
Een full-service tolk- en vertaalbureau dat de nadruk legt op snel schakelen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, details en natuurlijk een scherp tarief. Onze tolken zijn 24 uur per dag beschikbaar; bijvoorbeeld telefonisch tijdens een zakelijk of persoonlijk gesprek, bij u op locatie in Nederland of in het buitenland, tijdens een vergadering of bij een zitting in de rechtbank.
Bovendien zijn onze tolken, behalve deskundig op het gebied van taalbeheersing, ook integer, flexibel en sociaal vaardig, hetgeen van groot belang is gezien het persoonlijke karakter van onze dienstverlening.

Bilingüe Vertalingen
Vertalingen in en uit het Nederlands, Spaans en Engels tegen voordelige tarieven. De te vertalen tekst wordt altijd vertaald door een vertaler die een grondige kennis bezit van zowel de bron- als de doeltaal.
Zowel juridische, zakelijke en commerciële documenten.

Business Interpreters
Tolk en vertaaldiensten in binnenland en buitenland. Vertrouwelijkheid, kwaliteit, flexibiliteit staan centraal. Gespecialiseerd in Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Russisch en bemiddeling voor andere talen.

Het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers
Het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers is met bijna 1200 leden de grootste beroepsvereniging van tolken en vertalers in Nederland. Met specialisten in vrijwel alle talen en vakgebieden, waaronder beëdigd vertalers en beëdigd tolken.

Interface vertalers – translators
Algemeen en juridisch vertaalbureau, gespecialiseerd in Engels en Nederlands. Uitsluitend ervaren, beëdigde vertalers die ingeschreven staan in het Register van beëdigde tolken en vertalers van de Raad voor Rechtsbijstand.

JMS Textservice
Ervaren juridische vertalers in alle talen. Directe, snelle behandeling met vaste scherpe tarieven en persoonlijk contact. Ook voor spoedopdrachten met dringende deadlines. Meer informatie over o.a. tarieven op de website.

Juridisch Vertaalbureau
Vertaalbureau Perfect is een gecertificeerd juridisch vertaalbureau dat voor diverse organisaties regelmatig juridische en beëdigde vertalingen uitvoert.

Juridisch vertaalbureau Alinea Lingua
Juridisch vertaalbureau.nl
onderdeel van Vertaalbureau All-Round in Den Haag, een professioneel vertaalbureau dat gespecialiseerd is in juridisch en financieel vertaalwerk. Voor een goede juridische vertaling is naast een perfecte talenkennis ook een gedegen juridische kennis nodig.

Juridischevertalingen.eu
Pelgrom tekst & vertaling is specialist in juridische vertalingen van en naar het Engels. Het voldoet aan alle eisen die de wet aan beëdigd vertalers stelt. Door permanente bijscholing blijven kwaliteit en kennisniveau op peil. U bent verzekerd van een perfecte vertaling.

Juridischvertaalwerk.nl
De juridische vertalers van Vertaalbureau Bothof hebben jarenlange ervaring als het gaat om het vertalen van processtukken en overeenkomsten van juridische en financiële aard.

Median vertalingen
Médian verzorgt vertalingen van Frans naar Nederlands en van Nederlands naar Frans. Snel vertalingen van uitstekende kwaliteit. Médian levert professionele en accurate vertalingen van topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Pink-lemonade
Vertaling van juridische documenten (met name strafzaken) van het Nederlands naar het Engels.

PLS Professional Language Services
Vertalers voor het bank-, verzekerings- en rechtswezen, en de energiesector. Beëdigde vertalingen voor verschillende doeleinden, zoals bedrijfsvestiging, rechtszaken en andere rechtshandelingen, voornamelijk in het Engels. Ook kunnen taalexperts bij rechtszaken betrokken worden.

Rusland Vertaal- en Adviesbureau
Gespecialiseerd vertaalbureau Russisch in Amsterdam van beëdigd vertaler Ad Winnubst, ingeschreven in het Register van beëdigde tolken en vertalers. Voor al uw beëdigde vertalingen van en naar het Russisch.

Snelvertaler.nl
“Snelvertaler.nl verzorgt regelmatig vertaalwerkzaamheden op juridisch gebied. Vertrouwelijkheid, accuratesse en specifieke ervaring staan hierbij centraal.
Voor bedrijfsjuristen, advocatenkantoren en justitiële organisaties hebben onze vertalers ervaring opgedaan met contracten, testamenten, procedures, incassodocumenten, handboeken, juridische correspondentie, regelgeving, algemene voorwaarden, aansprakelijkheidsaangelegenheden, bestuursnotulen, verslaglegging voor commissarissen enzovoorts.
Ook vertalers met specifieke ervaring met wetteksten, gerechtsstukken, jurisprudentie, fiscaal jargon en specifieke notariële akten.
Indien gewenst ook apostille en het laten beëdigen en legaliseren van vertalingen.”

Tilburg Translations
Gespecialiseerd vertaalbureau voor Nederlands-Franse vertalingen op juridisch vlak. Tevens kunt u bij ons kantoor terecht voor vertalingen van of naar 40 Europese talen. We leggen de nadruk op kwaliteit, werken altijd met native speakers en iedere vertaling wordt grondig nagelezen door een tweede vertaler. Ons team van ervaren medewerkers denkt altijd met u mee om uw vertalingen zo goed en zo voordelig mogelijk te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Translink Vertalingen
Juridische vertalingen. Vertalingen van juridische documenten zoals gerechtelijke documenten: dagvaardingen, ingebrekestellingen, vonnissen, statuten, volmachten, bewijsmateriaal en schriftelijke bekentenissen, contracten, verkoop-, huur- en leasecontracten, patenten en octrooien, juridische correspondentie, licenties, expertiserapporten, en conclusies.
Persoonlijke documenten: geboorteakten, huwelijkscertificaten, bewijs van goed gedrag en zeden, bewijs van woonst, bewijs van herkomst, verblijfsvergunning, diplomas en certificaten.
De vertalers van Translink verzorgen ook tape transcripties.

Vereniging van SIGV Gerechtstolken en Juridisch Vertalers
De Vereniging van SIGV Gerechtstolken en Juridisch Vertalers behartigt de belangen van beroepsmatig actieve SIGV-gediplomeerden. De leden zijn in Nederland als enigen speciaal opgeleid voor dit werk via de opleiding van de Stichting Instituut van Gerechtstolken en -Vertalers (SIGV). Deze opleiding is erkend door het Ministerie van Justitie.

Vertaalbureau Perfect
Voor diverse advocatenkantoren en andere bedrijven zijn wij de vaste leverancier van juridische vertalingen. Zij waarderen onze zorgvuldigheid en snelheid van vertalen. Voor het uitvoeren van een juridische vertaling is specialistische kennis noodzakelijk.

WordMagic
WordMagic is gespecialiseerd in juridische en beëdigde vertalingen en tolkdiensten. Tevens verzorgt WordMagic zakelijke vertalingen. Een impressie van de verschillende vertaalmogelijkheden vindt u op de Expertise pagina.
WordMagic biedt vertaal- en tolkdiensten in de talen:
– Spaans – Papiaments – Engels – Nederlands

Mission News Theme by Compete Themes.