Press "Enter" to skip to content

contact

Geschiedenis:
In maart 2000 ontstond bij twee Amsterdamse rechtenstudenten het idee om een juridische internetportaal op te richten voor hun medestudenten. Zittend in de plaatselijke horecagelegenheden werd het idee verder uitgewerkt onder het genot van een drankje. Begin mei 2000 was de lancering van de website een feit. Na een reclamecampagne begon het gemiddelde bezoekersaantal te groeien. De site werd verder uitgebreid en ook studenten uit andere steden begonnen interesse te tonen. De RechtenSite.nl was geboren als juridisch startportaal naast het reeds bestaande Studentenportal StudieHulp.nl. Ruim een jaar later, in september 2001 werd de site nogmaals uitgebreid door de toevoeging van enkele nieuwe mogelijkheden en een extra navigatiebalk. Sindsdien blijkt dat niet alleen studenten maar geheel juridisch Nederland wel eens een kijkje komt nemen op onze site!

Inmiddels wordt de site en vele juridisch zuster-sites door diverse studenten voorzien van content.

Op of aanmerkingen op de inhoud van onze site worden bijzonder gewaardeerd. Stuur ons daarom een e-mail op onderstaand adres en laat ons eens horen wat u van de site vindt.

Over onze inhoud nog het volgende: De meeste links op onze site worden gratis geplaatst indien we ze relevant achten voor de inhoud van de website. De RechtenSite.nl houdt zich nadrukkelijk het recht voor bepaalde links of organisaties niet te plaatsen.Om meer reclame aan uw activiteiten of websites te geven kunnen wij voor u banners plaatsen. Stuurt u gerust een berichtje naar onderstaand e-mailadres voor onze tarieven. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors.

Mission News Theme by Compete Themes.