Press "Enter" to skip to content

Juridische vacatures, banen en functies

Juridische vacatures? Op zoek naar een nieuwe vaste of tijdelijke juridische baan of functie op juridisch gebied (vacature fulltime of part-time)?

Hieronder staan diverse websites en organisaties waar juristen terecht kunnen voor allerlei juridische vacatures. Als advocaat, juridisch medewerker of paralegal in de advocatuur (advocatenkantoor), als jurist bij de overheid (bv. gemeente of provincies), als rechter (in opleiding) of griffier bij de rechterlijke macht of officier van justitie bij het openbaar ministerie, als fiscalist bij een belastingsadvieskantoor, accountancykantoor, schadejurist bij een rechtsbijstandverzekeraar of algemeen jurist in het bedrijfsleven.

Ook juridische vacatures (functies en banen) in het buitenland zijn te vinden op deze sites. Vind ook uw nieuwe juridische baan.

Weet u nog een site met juridische vacatures die er niet bij staat of werkt een link niet? Stuur ons dan een e-mail!

Juridische vacatures zijn te vinden op de volgende websites

Brunel Legal
Detachering, werving en selectie van juristen en fiscalisten. Veel juridische vacatures voor diverse functies. Ook mogelijkheid om CV te plaatsen of direct te solliciteren naar een baan.

Ebbinge
Recruitment, selection and executive search. Ook op juridisch gebied (legal). Werving, selectie en begeleiding van (juridische) talent en professionals. Diverse juridische vacatures.

Gemeentebanen.nl
Naast algemene functies ook veel juridische vacatures bij de locale overheid.

Intermediair
Algemene stagebank (ook stages in het buitenland).

Joblift.nl
Vind juridische honderden vacatures op het gebied van recht!

Jobnet
Algemene carrieresite voor studenten, starters en (young) professionals, zowel voor HBO als WO niveau.

Juridische Vacatures.net
Binnenkort de grootste juridische vacature-site van Nederland. Zoeken op functie, rechtsgebied op plaats inclusief de mogelijkheid om je cv achter te laten en recruiters op zoek te laten gaan naar een geschikte functie.

Laurence Simons
Werving en selectie voor grote buitenlandse advocatenkantoren en juridische afdelingen van multinationals.

Legal People
Werving, selectie en bemiddeling gericht op advocaten.

LegalinFinance.nl
LegalinFinance.nl is de vacaturebank voor juristen werkzaam binnen de financiele wereld. Meer dan 100 vacatures voor Juristen in finance.

Maandag
juridisch detacheringsbureau.

Maastricht | UM Vacancy board
Het UM Vacancy board is het centrale vacatureplatform voor studenten en alumni van de Universiteit Maastricht. Hier vind je vacatures voor starters en ervaren professionals, stages, bijbanen en vrijwilligerswerk.

vacatures voor de starter op de arbeidsmarkt, traineeships en graduate programmes. Daarnaast ook banen die bestemd zijn voor UM alumni en die meer dan 4 – 5 jaar ervaring vereisen.

Monsterboard
Op deze website staan stages, vacatures en bedrijfspresentaties voor hbo-ers en academici. OOk allerlei overige informatie voor een succesvolle start van de carriere.

NIG Ondernemingsrecht
Vaste en tijdelijke functies als bedrijfsjurist of Legal Counsel bij grote bedrijven.

Nijmegen | Radboud Universiteit
Actueel aanbod aan stageopdrachten en vacatures.

Purelegal
PureLegal richt zich op hoogwaardige juridische posities voor ervaren juristen. PureLegal vindt de best passende jurist bij de best passende organisatie.

Recht.nl | Juridische vacatures
Juridische vacatures en mogelijkheid tot aanmelding op wekelijkse vacaturemagazine.

Tilburg | UvT Career Portal
De digitale marktplaats voor stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties. Hier brengt Tilburg University haar studenten en werkgevers bij elkaar.

Unique
Bij Unique kan je terecht:
– voor vaste banen bij gerenommeerde bedrijven door werving en selectie
een functie als interim specialist bij Content Executive waarbij je gedetacheerd wordt bij diverse aansprekende opdrachtgevers
Zowel traineeships als freelance opdrachten.

USG Legal juridische vacatures
Juridisch uitzendbureau en detacheerder. Advies en flexibele inzet van juridische professionals voor juridische en organisatorische vraagstukken.

Uva Job Board
Net afgestudeerden van de UVA kunnen hier banen voor startende juristen vinden.

Vacature.beginthier.nl
Dochterpagina van beginthier.nl met vele verwijzingen naar banen en vacaturesites en werving- en selectiebureaus.

Voxius
Werving, selectie en detachering van juristen in het topsegment. Juridische vacatures van trote bedrijven, advocaten- en notariskantoren en de overheid vallen onder de opdrachtgevers.
Lease a lawyer, legal search.

VU Career Center Amsterdam
De Juridische faculteit van de VU heeft een vacaturebank waar alle bachelor en masterstudenten toegang toe hebben, evenals recent afgestudeerden. Hierin staan ook startersfuncties op bachelor- en master niveau.

XL Studenten Uitzendbureau Rotterdam
XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau in de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden, vakantiekrachten, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten.

Young Executive Recruitment (YER)
YER Legal is gespecialiseerd in de werving en selectie van bedrijfsjuristen, advocaten, fiscalisten en kandidaat-notarissen.

YoungCapital – Juridische vacatures
Ben jij op zoek naar interessante vacatures? YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Mission News Theme by Compete Themes.