Press "Enter" to skip to content

Juridische bijbaan en juridische stages

Vacatures voor student-stagiaires vindt je hier. Het volgen van een juridische studentstage kan bij veel bedrijven, advocatenkantoren en juridische organisaties. Behalve een stage kun je als rechtenstudent vaak ook juridische bijbaan, project of afstudeerplek vinden.

Scriptie schrijven bij een advocatenkantoor met professionele begeleiding gedurende een scriptiestage is ook vaak mogelijk.

Vind hieronder een nieuwe stageplaats (student-stagaire) of juridische bijbaan (bijv. als juridisch medewerker) bij een stagebureau of via een vacature-site of uitzendbureau. Bijvoorbeeld als parttime juridische medewerker of paralegal bij een advocaat in de advocatuur, als griffier bij de rechterlijke macht (rechtbank of hof), politie, gemeente, of een commercieel bedrijf.

Ook zijn de websites van de facultaire stagebureaus opgenomen waar je actuele juridische stageplaatsen en afstudeerprojecten (juridische stages) kunt vinden.

Staat jullie site er niet bij of werkt een link niet? Stuur ons dan een e-mail!

Juridische bijbaan of juridische stage overzicht


opleidingscheque. Zo kan je naast je werk opleidingen en vaardigheidstrainingen volgen.

– StageHulp.nl
StageHulp is een website voor studenten die op zoek zijn naar een stage of afstudeeropdracht. De site biedt ook sollicitatietips en relevante wet- en regelgeving voor werkzoekenden.

<a href=”http://www.xluitzendbureau.nl/Rotterdam”>Studenten
XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en net afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau. U kunt bij ons terecht voor ad hoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten. XL zorgt voor flexibiliteit in uw personeels organisatie.

Amsterdam | UvA Job Board
De vacaturebank voor stages en banen voor UvA-studenten.

Amsterdam | VU Career Center
De faculteit heeft een vacaturebank waar alle bachelor en masterstudenten toegang toe hebben, evenals recent afgestudeerden. Hierin staan stages en startersfuncties op bachelor- en master niveau.

Gemeentebanen.nl
Naast algemene functies ook veel juridische vacatures bij de locale overheid.

Intermediair
Algemene stagebank (ook stages in het buitenland). Daarnaast veel informatie over solliciteren en het vinden van de juiste baan of vacature.

Maastricht | UM Vacancy Board
Informatie en advies. Met lijst van juridische vacatures voor student-stagiaires en plaatsen voor het lopen van een juridische studentstage.

Monsterboard
Gezamenlijk initiatief van Monsterboard.nl en Nobiles. Op deze website staan stages, vacatures en bedrijfspresentaties voor hbo-ers en academici. Ook allerlei overige informatie voor een succesvolle start van de carrière.

Nijmegen | Radboud Universiteit
Informatie en advies. Juridische vacatures voor student-stagiaires en studentstages.

Rotterdam | Stages EUR
Informatie en advies om als student-stagiaire aan de slag te gaan.

Stage.nl
Stage.nl is sinds 2003 een toonaangevende site voor studenten die een MBO, Bachelor of Master opleiding volgen en opzoek zijn naar een stageplaats of afstudeeropdracht. Al meer dan 80.000 stagiaires hebben zich ingeschreven bij Stage.nl.

Stagehuis.nl
Stagehuis regelt stages / afstudeeropdrachten en werkervaring voor Europese studenten in Australië en Nieuw-Zeeland. Afhankelijk van de opleidingseisen en persoonlijke voorkeuren gaan wij op zoek naar een stage op maat voor de student. Ook assisteert Stagehuis in het vinden van geschikte huisvesting, verzekering, vliegtickets, visa en nog veel meer.

Stagemotor.nl
De stagesite voor studenten die een stage of afstudeeropdracht zoeken.

Studenten Uitzendbureau Rotterdam
XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau in de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden, vakantiekrachten, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten.

Studentenbaan.nl
S​tudentenbaan, vakantiebaan of full-time aan de slag? Op Studentenbaan.nl vind je de bijbaan die bij jou past. In de vakantie(s) wat bijverdienen? Wij zorgen voor vakantiebanen in jouw studiestad of thuis. Is het eind van je studie in zicht, zoek dan ​tussen onze vacatures voor een stage of startersfunctie. Je kunt dagelijks de site raadplegen voor nieuwe vacatures.

Tilburg | Career Portal UvT
Overzicht van stagecoördinatoren. Informatie voor het vinden van een (juridische) studentstage in Brabant.

Mission News Theme by Compete Themes.