Terug naar de openingspagina van de RechtenSite.nl Juridische Vacatures voor een juridische baan, bijbaan of werk. Vacature-sites
Merkenbureau voor merkregistratie en merk bescherming
informatie over sponsor worden of advertenties plaatsen
Adverteren op deze juridische website?
Via de RechtenSite.nl uw doelgroep bereiken: juristen, advocaten, notarissen, fiscalisten en rechtenstudenten. Onze pagina's trekken duizenden unieke bezoekers per maand! Informeer nu naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een
banner of advertentie.
Juridische boeken Sociale zekerheid en zorg goedkoop online bestellen en kopen

Sociale zekerheid en zorg boeken

Hieronder vindt u een overzicht met juridische boeken op het gebied van Sociale zekerheid en zorg. Deze boeken kunt u direct online bestellen bij een juridische boekhandelaar. Wanneer u op de titel van het boek klikt, wordt u doorgeleid naar de boekhandelaar waar u meer informatie zoals de prijs of een samenvatting over het boek kunt krijgen boek en ook direct online kunt bestellen (kopen). Wij hebben de juridisch boeken onderverdeeld in Literatuur, Jurisprudentiebundels en wetbundels.

Klik op de titel van een boek voor meer informatie.

Socialezekerheidswetgeving 2012
 Socialezekerheidswetgeving 2012Auteur(s): Pieter Fluit
In deze uitgave zijn de belangrijkste socialezekerheidswetten en uitvoeringsbesluiten bijeengebracht, niet alleen nationale regelingen, maar ook internationale.

Ambtenarenrecht 2011/2
Ambtenarenrecht 2011/2Auteur(s): Kluwer
In deze uitgave vindt u de meest relevante wetgeving op het gebied van het ambtenarenrecht overzichtelijk bij elkaar gebracht.

Boom Basics Socialezekerheidsrecht
Boom Basics SocialezekerheidsrechtAuteur(s): Joost Heinsius
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Socialezekerheidsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Boom Basics Verzekeringsrecht
Boom Basics VerzekeringsrechtAuteur(s): R. Feunekes
Dit boekje vormt een goede samenvatting van het Verzekeringsrecht en biedt daarom snel inzicht in dit rechtsgebied. De schemas en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. Ideaal voor de rechtzoekende of rechtenstudent bij de voorbereiding van een tentamen.

Elsevier Loon Almanak
Elsevier Loon AlmanakAuteur(s): Kluwer
De loonbelastinggids 2010 Kluwer geeft een duidelijk en praktisch inzicht in alle belangrijke regels van de loonbelasting. Daarbij is bijzondere aandacht geschonken aan de mogelijkheden belastingvrij vergoedingen en verstrekkingen te doen. Maar ook onderwerpen als: wanneer is er sprake van een dienstbetrekking en dus inhoudingsplicht en wanneer niet en ketenaansprakelijkheid komen uitvoerig aan de orde.

Elsevier Pensioen almanak 2012
Auteur(s): Elsevier
Deze almanak geeft een compleet beeld van de gehele pensioenproblematiek. Geschreven door topspecialisten uit de pensioenwereld, belicht vanuit de positie van de adviseur

Jurisprudentie Aansprakelijkheidrecht
Jurisprudentie AansprakelijkheidrechtAuteur(s): ARS AEQUI
Jurisprudentie Aansprakelijkheidrecht bevat een selectie arresten die betrekking hebben op het Aansprakelijkheidsrecht, chronologisch geordend van 1975 tot en met 2009. De arresten zijn speciaal geselecteerd voor gebruik in het onderwijs. Daarnaast biedt deze bundel natuurlijk ook een handzame verzameling voor de praktijkjurist

Kluwer collegebundel 2010-2011
Kluwer collegebundel 2010-2011Auteur(s): Kluwer
Onmisbaar voor iedere jurist en rechtenstudent. De belangrijkste wetten in twee bundels. Gekozen is voor twee praktische delen, een privaatrechtelijk en een publiekrechtelijk deel, waarbij ernaar is gestreefd om de verdragen zoveel mogelijk te integreren. De snelle toegankelijkheid wordt nog eens versterkt door het opnemen van verwijzingen, margekopjes en een inhoudsopgave op het geheel en per deel. Elk van de delen bevat een trefwoordenregister op de gehele editie.

Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen
Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningenAuteur(s): Anouk Bollen-Vandenboorn
In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk.

Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2012
Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2012Auteur(s): Koen Langenhuysen
Deze bundel ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun werk voor betere arbeidsomstandigheden en een stevig arbo- en verzuimbeleid

Praktijkgericht juridisch onderzoek
Auteur(s): G. van Schaaijk
In een praktijkgericht juridisch onderzoek dienen zowel het recht als de sociale werkelijkheid onderzocht te worden. Dat is het uitgangspunt in dit boek en daarom worden juridische en empirische onderzoeksmethoden ge´ntegreerd aangeboden.

Praktische informatie over Sociale zekerheid 2012
Praktische informatie over Sociale zekerheid 2012Auteur(s): A.D. Hop
Praktische informatie over Sociale Zekerheid wijst u de weg door de wirwar van regels en voorschriften. Geen moeilijke, juridische opsomming van wetten en regels.

Recht voor de zorg- en welzijnsprofessional
Auteur(s): Marianne Verhage-van Kooten
Recht voor de zorg- en welzijnsprofessional bestaat uit vijf delen. Deze zijn zowel afzonderlijk als in samenhang te gebruiken.

Socialezekerheidswetgeving 2012
Auteur(s): Pieter Fluit
In deze uitgave zijn de belangrijkste socialezekerheidswetten en uitvoeringsbesluiten bijeengebracht, niet alleen nationale regelingen, maar ook internationale.

wettenverzameling Socialezekerheidsrecht 2010
wettenverzameling Socialezekerheidsrecht 2010Auteur(s): Taufan Homan, Gijsbert Vonk
Deze wettenverzameling bevat een op de rechtspraktijk van de sociale dienstverlening afgestemde selectie van wet- en regelgeving en beleidsregels.

disclaimer rechtensite
Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright De RechtenSite.nl sinds 2001
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van De RechtenSite.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl
Juridische boeken per rechtsgebied
Juridische boeken online bestellen bij BOL.COM de grootste boekhandel van Nederland. Direct juridische boeken bestellen.
Juridische thrillers goedkoop kopen
Legal thrillers

De nieuwste juridische thrillers van de bekende schrijvers:

John Grisham boeken
David Baldacci boeken

online alle John Grisham boeken bestellen

Alle titels van John Grisham

Alle titels en bestsellers van de boeken van John Grisham op een rij. De prijzen varieren van vijf euro tot twintig euro. Klik op de titel voor meer informatie of kijk op onze John Grisham pagina
voor een samenvatting van het boek:
Achter gesloten deuren
Advocaat van de duivel
De aanklacht
De broederschap
De claim
De client
De deal
De Erfpachters
De getuige
De gevangene
De gevangene
De jury
De partner
De rainmaker
De straatvechter
De verbanning
Het dossier
Het laatste jurylid
Het testament
Het testament
Het vonnis
In het geding
Verloren Seizoen